Verfadvies nodig bij u op de zaak?

Heeft u een pand in Noord Holland en bent u van plan om zelf, met eigen personeel of door u zelf ingehuurde schilder uw (bedrijfs)pand te (laten) schilderen? Dan bent u bij Budgetverf.nl aan het juiste adres. Wij leveren zeer goede verven van o.a. Sikkens en Sigma met een korting die ook voor ondernemers zeer voordelig is. Bovendien is de bezorging gratis!
 

De voordelen van verfadvies bij u op de zaak?

Door gebruik te maken van onze nieuwe dienst “de schilder adviseert!” slaat u 2 vliegen in 1 klap:

1: Een professionele schilder met 22 jaar ervaring komt bij u langs en adviseert u en/of uw personeel. Wij bieden direct een oplossing voor het schilderen van plafonds, muren, deuren, kozijnen, vloeren en trappen.
2: Budgetverf.nl levert topkwaliteit verf voor een zeer goede prijs (goedkoper dan de ondernemersprijs bij Sikkens). Wij houden nauwlettend de acties van onze leveranciers in de gaten om u de maximale korting te kunnen bieden. Binnen 2 werkdagen kunnen we de verf al bij u afleveren.
 

Voor wie is verfadvies op de zaak geschikt?

Deze service is ideaal voor bijvoorbeeld (bouw)bedrijven, kantoren, scholen met eigen onderhoud, VVE en grotere (nieuwbouw) woningen in Noord Holland.
 

Wat kost het advies voor de juiste verven?

Dat ligt aan de afname, wij rekenen € 25,00 per half uur voor professioneel advies door de schilder. (maximaal 2 uur, alleen in Noord Holland).

1: Bestelt u voor minimaal € 500,00 excl. btw dan ontvangt 25% korting op de advieskosten
2: Bestelt u voor minimaal € 750,00 excl. btw dan vervallen de advieskosten
3: Bestelt u voor minimaal € 1.500,00 excl. btw dan vervallen de advieskosten en ontvangt u 5% extra korting op uw factuur.

Meer weten?
Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in.