Online Sikkens Specialist

Online Sikkens Specialist: een welverdiende naam die niet iedereen mag dragen. Met trots kunnen wij u meedelen dat wij dat wél mogen. In het verleden bestond dit certificaat alleen voor de offline markt: de verfspeciaalzaken. Daar zijn wij er gelukkig ook al één van, maar vanaf nu mogen we ons dus ook tot de Online Sikkens Specialisten rekenen. Voor ons een hele eer, voor u een extra stukje zekerheid dat u bij Budgetverf online uw verf koopt bij een betrouwbare partij. Een partij waar u ten alle tijden goed advies krijgt en voorzien wordt van de allerbeste service.

Wij kunnen ons indenken dat het voor u als klant soms lastig is te onderscheiden waar u online nu bij een betrouwbare partij uw verf kunt kopen. Eer zijn online genoeg Sikkens verfpunten te vinden, maar deze zijn helaas niet allemaal even betrouwbaar. Daarom zijn wij blij dat wij u nu als Online Sikkens Specialist een stukje extra vertrouwen mee kunnen geven.
 

De voordelen van online uw verf bestellen bij ons als Online Sikkens Specialist:
 

 1. Wij als Online Sikkens Specialist zijn een bewezen betrouwbare partij
 2. U wordt voorzien van goed advies
 3. Altijd de allerbeste service
 4. Sikkens erkende kleuren
 5. Verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid
 6. Op alle Sikkens producten geldt een 100% garantie 
   

Erkend Sikkens Specialist 

Erkend Sikkens Specialist Budgetverf! Naast Online Sikkens Specialist zijn wij ook Erkend Sikkens Specialist, een certificaat voor de verfspeciaalzaken. Wij bieden u naast hoge kortingen ook perfecte service, 100% garantie en betrouwbare verfkwaliteit. Wij zijn in het bezit van officiële Sikkens-grondstoffen zoals kleurenpasta’s en onze  gecertificeerde mengmachines zijn altijd up to date. Daarnaast hebben wij als Erkend Sikkens Specialist al meer dan 20 jaar ervaring met Sikkens verf met zowel schilders als in de verkoop, met deze expertise kunnen wij u altijd voorzien van de juiste producten. 

Sikkens verf kopen bij dé Erkend Sikkens Specialist 

U kunt bij ons in de verfwinkel langs komen om kleuren uit te zoeken en verf te kopen. Tevens kunt u via deze webwinkel het complete Sikkens en Flexa assortiment online bestellen. Hieronder vind u alle merken die wij als Specialist kunnen aanbieden:

 • Sikkens
 • Flexa 
 • Flexa Pure
 • Cetabever


Dus voor betrouwbare kwaliteit en scherpe prijzen gaat u naar Budgetverf.nl: de Erkend Sikkens Specialist!