Budgetverf.nl, al 10 jaar vertrouwd!

Wij van Budgetverf.nl verbaasden ons jaren geleden over 2 onderwerpen:

  1. de winkelprijzen van topmerken verf
  2. het aanbod op internet

Door een goede strategie toe te passen kwamen wij in 2006 met de eerste versie van Budgetverf.nl, waardoor het zeer gemakkelijk is geworden om als particulier verf te bestellen met een hoge korting.
 

De nieuwe winkel en nieuwe webwinkel van Budgetverf.nl

Na 1 jaar online met de eerste versie van Budgetverf.nl, besloten wij voor de regio een verfwinkel te openen waardoor verhuizen noodzakelijk was geworden. Een nieuw pand op de Boekel 42 in Akersloot gaf ons meer kansen,betere voorraad en service en een overzichtelijke verfwinkel. Ook online hebben we veel geleerd, na 1 jaar was de huidige webwinkel al weer aan vernieuwing toe.
 

Budgetverf.nl, sinds 2007 lid van Thuiswinkel Waarborg

Het eerste jaar is Budgetverf.nl als aspirant lid van de Thuiswinkel Waarborg getest, getoetst en gecontroleerd op belangrijke aspecten.Deze betreffen onder andere afspraken tussen u en ons nakomen, de juiste algemene voorwaarden toepassen, garanties bieden en service verlenen. Na het eerste jaar mag Budgetverf.nl zich officieel volledig lid noemen van de Thuiswinkel Waarborg. Bent u benieuwd naar de afspraken die wij maken voor u? Bekijk dan hier ons certificaat van de Thuiswinkel Waarborg.
 

Wat doet Budgetverf.nl?

Budgetverf.nl verkoopt topkwaliteit verf en aanverwante artikelen via webwinkel en via onze verfwinkel in Akersloot (NH). Ons doel is om alle bekende professionele verven betaalbaar te maken voor particulieren en bedrijven. Tevens verkopen wij naast ons standaard assortiment ook Verf Outlet producten voor bodemprijzen.
Naast het snel leveren van verf met korting geven wij ook advies, dit kan per e-mail, telefonisch, in de winkel of bij u op de zaak. (alleen Noord Holland, bekijk hier advies op de zaak). Wij hebben 20 jaar ervaring in de schildersbranche en hebben voor elk probleem een oplossing.
Naast de verkoop besteden wij veel aandacht aan verpakken van online orders, bereikbaarheid (telefonisch en e-mail) en garanties. Wij verkopen geen overjarige verven, oude merken of geïmporteerde verven. Alle producten komen bij dezelfde groothandels vandaan als waar de schilders en de winkels inkopen. 

bekijk hier de bedrijfsgegevens