Verf bestellen en laten bezorgen in België

U kunt verf bestellen en laten bezorgen in België. Speciaal voor Belgische klanten hebben wij het betaalmiddel Bancontact/ Mister Cash. Hiermee is uw betaling direct geregeld en kunnen wij uw bestelling direct verzenden. Ook betalingen met PayPal worden direct in behandeling genomen. Betalingen per bank duren 1 a 2 werkdagen. 

Heeft u een bedrijf en bent u in het bezit van een geldig BTW nummer dan kunnen wij u een BTW-vrije factuur sturen. Na betaling verzenden wij dan uw bestelling. Als u hier gebruik van wilt maken stuur dan uw bestelling per e-mail met uw BTW-nummer, (bedrijfs)naam, telefoonnummer, postcode en huisnummer naar administratie@budgetverf.nl. 
 

De bezorgkosten en levertijd voor verf leveren naar België

De bezorgkosten zijn in tegenstelling tot Nederlandse adressen hoger en de levertijd is ook wat langer. Wij rekenenen € 12,50 per bestelling, bij een bestelling hoger dan € 1.000,00 rekenen wij geen verzendkosten. 
Als u op werkdagen voor 15:00 uur bestelt en betaalt dan kunt u de bestelling binnen 1 of 2 werkdagen verwachten. U ontvangt de avond voor de levering een e-mail met een link naar de bezorginformatie. Voor een grote bestelling (€ 500,00 of meer) kunt u een offerte aanvragen via het contactformulier

Wilt u meer informatie? Kijk eens bij de meest gestelde vragen