Verf bestellen en laten bezorgen

Als u uw bestelling met Ideal, Paypal of creditcard betaalt, dan wordt uw bestelling dezelfde werkdag verstuurd. U kunt tijdens het bestellen ook een andere bezorgdag opgeven. Wij verzenden alleen op werkdagen naar het door u opgegeven verzendadres. Bezorgen op postbus is ook mogelijk. Betaalt u de order vooruit via uw bank? Dan leveren wij de bestelling na ontvangst van betaling. Dit kan 1 tot 2 werkdagen duren. (klik hier voor bestellen vanuit België)

Verzendkosten gratis?
Wij bezorgen elke bestelling vanaf € 50,00 gratis bij u thuis in heel Nederland en België. Voor een bestelling tot € 50,00 rekenen wij ongeacht het aantal pakketten € 2,49 verzendkosten.

Wanneer wordt de bestelling bezorgd?
Het product met de langste levertijd bepaalt wanneer uw bestelling wordt verstuurd. De levertijd per product wordt duidelijk aangegeven bij het bestellen van de producten. 

Standaard zendingen worden in ruim 98% door PostNL de eerstvolgende werk- of zaterdag bezorgd volgens onderstaand schema. De overige 2% wordt zo goed als altijd de dag erop bezorgd, maar altijd binnen 5 bezorgdagen.

Bestelling verstuurd 1e pakketbezorging 2e pakketbezorging
maandag dinsdag woensdag
dinsdag woensdag donderdag
woensdag donderdag vrijdag
donderdag vrijdag zaterdag
vrijdag zaterdag maandag


Hoe laat wordt de bestelling bezorgd?
Op de dag dat wij uw bestelling verzenden ontvangt u diezelfde avond een email met daarin uw track-and-trace code en link. Via de link kunt u de status van uw bezorging controleren en staat veelal het verwachte levermoment benoemd.

Versturen tijdens het weekend en/of feestdagen?
Bestellingen die vrijdag na 21.30 uur* en gedurende het weekend worden besteld, worden direct verwerkt en maandag verstuurd.

* Let op; in enkele gevallen geldt dit ook voor bestellingen die vrijdag na 12:00 uur worden gedaan. 

Vandaag versturen is morgen in huis?
De eerste afleverpoging op het afleveradres vindt bijna altijd (zon- en feestdagen uitgezonderd) de volgende dag plaats. Ook al is de bezorgzekerheid van zowel PostNL als TransMission hoger dan 98%, het is geen garantie dat een bestelling de eerstvolgende dag wordt afgeleverd. Bezorgingen kunnen tot maximaal 5 werkdagen duren. 

Wat te doen als u niet thuis bent?
Bent u niet thuis als wij uw pakket bezorgen? Dan probeert PostNL het standaard af te leveren bij uw directe buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht voor u achter met daarin een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kunt u dezelfde dag tot 21.30 uur aangeven waar u uw pakket bij de tweede keer wilt laten bezorgen.

U heeft de keuze uit één van de volgende opties: 

  • Bezorging op een andere dag (tot 6 dagen vooruit te plannen).
  • Maandag t/m vrijdagavond op het afleveradres (uitgezonderd enkele postcodegebieden) tussen 18.00 en 21.30 uur (1,95 euro).
  • Bij één van de 3.000 PostNL locaties door heel Nederland. U haalt uw zending vanaf 15.00 uur de volgende dag op.
  • Bij één van de 400 geselecteerde PostNL locaties waar u het pakket vanaf 8.30 uur de volgende dag ophaalt (1,95 euro).
  • In de Pakketautomaat op een aantal grote NS-stations en Schiphol Plaza.

Indien de tweede bezorgpoging niet gelukt is, dan kunt u de zending ophalen bij een Postkantoor bij u in de buurt. Het adres staat op het bericht dat de bezorger achterlaat. 

U heeft twee weken om uw pakket op te halen. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen wanneer u het pakket ophaalt.

Producten met levertijd?
Voor een aantal producten geldt een langere levertijd. Dit staat onder de afbeelding van producten duidelijk aangegeven. Het moment dat wij uw bestelling verzenden staat gelijk aan het artikel met de langste levertijd. De levertijd wordt op iedere productpagina onder de productafbeelding vermeld. Klik op het informatie icoontje (“i”) op de productpagina voor meer verzendinformatie.

Liever zelf afhalen?
U kunt ook uw bestelling zelf afhalen in onze verfwinkel in Akersloot (Boekel 42, Akersloot). Mocht u verder nog vragen hebben neem dan contact met ons op.