Meest gestelde vragen

Top 8 meest gestelde vragen

U kunt langskomen in onze verfwinkel te Akersloot. Bekijk hiervoor eerst onze openingstijden. Wij hebben niet alles op voorraad, wij raden u aan om uw bestelling via onze webwinkel te plaatsen. U hoeft dan niet te wachten of onnodig 2 keer te rijden. Wilt u advies? Vul dan eerst ons contactformulier in. 

Het kan voorkomen dat door storing of het niet juist opvolgen van de instructies uw betaling niet is geslaagd. Uw bestelling is echter wel bij u en ons bekend, maar dan met een foutmelding.

U heeft een account?
Log in via "mijn Budgetverf" met uw e-mailadres en wachtwoord. Onder "mijn bestellingen" kunt u alsnog de gewenste betaling kiezen.

Mocht dit niet lukken kunt u ook via info@budgetverf.nl om een betaalverzoek vragen. Vergeet dan niet uw ordernummer te vermelden. 

U heeft geen account?
Dan kunt u enkel de bestelling annuleren via sales@budgetverf.nl o.v.v. uw ordernummer. Hierna kunt u via de webwinkel een nieuwe bestelling plaatsen. 

Uw betaling is niet te traceren? 
Neem dan contact op met Buckaroo

Problemen met Achteraf Betalen?
Neem dan contact op met Buckaroo

Wij gaan er van uit dat u de bestelling goed controleert op fouten: wij mengen uw bestelling vrijwel direct. De bestelling is na mengen en inpakken niet meer te wijzigen. 
Is uw order nog niet voldaan? Dan is deze altijd nog te annuleren per e-mail via info@budgetverf.nl.

Bekijk hier de uitgebreide pagina over bestellen en laten bezorgen. Is uw zending onderweg en heeft u nog geen track-trace mail ontvangen? Stuur dan uw vraag o.v.v. uw ordernummer naar info@budgetverf.nl

Dat kan, u kunt gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit houdt in dat u alle producten* binnen 30 dagen gratis na ontvangst kunt retourneren. U dient hiervoor ons retourformulier in te vullen en te verzenden. 

*= geldt niet voor op kleur gemengde producten

Nadat uw retour(en) in goede staat zijn ontvangen, storten wij het aankoopbedrag - inclusief eventuele leveringskosten door Budgetverf.nl in rekening gebracht - zo snel mogelijk (binnen 3 werkdagen) terug op uw rekening.  

Standaard wit heeft geen nummer en is niet gemengd. Hierdoor is standaard wit geen kleur. De lichte tinten zoals RAL 9010 en RAL 9016 vallen onder (lichte) kleur naar keuze

Via "Mijn Account" (rechtsbovenaan de homepage) kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen met uw mailadres. U dient de pagina van Budgetverf.nl eerst te verversen voordat u het nieuwe wachtwoord gebruikt. 

Een bestelling met een totaalbedrag boven € 50,00 wordt gratis in Nederland en België bezorgd. Voor een bestelling onder € 50,00 rekenen wij € 2,49 per bestelling ongeacht aantal pakketten of gewicht. U betaalt dus nooit meer dan € 2,49.

Hoe werkt het bij Budgetverf.nl

Budgetverf.nl is voor zowel particulieren als bedrijven.
 

Geen enkel probleem, wij hebben extra opties voor bedrijven zoals:

 • Prijzen exclusief BTW bekijken
 • Leveren op factuur 
 • Extra korting d.m.v. bonusregeling 
 • Ondersteuning van accountmanager voor grote accounts


Mocht u interesse hebben in een zakelijk account stuur dan een email met uw BTW nummer en een geldig uittreksel van de KVK (niet ouder dan 1 jaar) naar fabian@budgetverf.nl

98% van ons assortiment kunnen we de volgende dag leveren. Dit staat bij het product aangeven als "voor 21:30 besteld is morgen in huis". Sommige producten hebben een afwijkende levertijd, dit vermelden wij altijd bij het product. 

Wij leveren zeer voordelig en snel naar België, bekijk onze pagina over verf bestellen en laten bezorgen in België

Particulieren en bedrijven kunnen zeer eenvoudig en veilig verf via deze webwinkel bestellen.
Bekijk hier onze uitgebreide bestelinformatie.
Als u alle stappen correct uitvoert zult u zien hoe makkelijk online winkelen is. Heeft u echter nog vragen over het bestellen of tijdens het bestellen? Neem dan contact met ons op.

Mocht u om welke reden dan ook uw bestelling willen annuleren, stuur dan direct een e-mail naar sales@budgetverf.nl. Zolang wij geen verf hebben gemengd kunt u annuleren.

Ja, u kunt aanvinken of u zich wilt laten registeren of niet. U kunt dan geen bestelverleden, kleuren en facturen bekijken. Wij raden u aan om u wel te laten registeren.
 

Klachten worden direct in behandeling genomen en vrijwel dezelfde dag opgelost. Graag uw klacht per e-mail naar info@budgetverf.nl. (Wij zijn verplicht om te vermelden dat wij binnen 14 dagen uw klacht inhoudelijk zullen beantwoorden).

Mocht u het niet eens zijn met de oplossing van onze kant dan kunnen wij het geschil voorleggen aan de Thuiswinkel Waarborg.

Klachtenprocedure
Budgetverf.nl is volledig lid van Thuiswinkel Waarborgfonds en onderschrijft de gedragsregels van deze organisatie. Tevens biedt Budgetverf.nl u de extra zekerheid van het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk.
Een garantie voor de beste kwaliteit artikelen en een goede service.
Als u toch niet tevreden bent over onze producten of diensten, proberen wij eerst in overleg met u tot een goede oplossing te komen. Lukt dit niet dan kunt u uw geschil voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel Waarborg. Tegen betaling van EUR 25,00 doet deze onafhankelijke commissie een bindende uitspraak in uw zaak. Wordt u in het gelijk gesteld, dan krijgt u uw EUR 25,00 terug.

Natuurlijk doet Budgetverf.nl er alles aan om u als klant tevreden te stellen. Door het voeren van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg zetten wij dit zwart op wit. Zodat u als klant weet waar u aan toe bent.

Het adres van de Geschillencommissie is:
Bordewijklaan 46, 2591 ZR Den Haag
Tel.: 070-310 53 10
Fax: 070-365 88 14


Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)".  

Verzending en verzendkosten

Ja, u kunt na het invullen van uw factuuradres een bezorgadres invullen.

U kunt tijdens het bestellen een bezorgdag op de bestelling doorgeven. Momenteel bezorgen wij niet op zondag en maandag.

Als uw bestelling bestaat uit meerdere artikelen, bezorgen wij indien mogelijk, alles in één pakket. Het kan voorkomen dat u niet alle artikelen van uw bestelling in één pakket toegezonden krijgt. In dat geval berekenen we u slechts éénmaal de kosten voor verpakking en verzending; alle andere artikelen binnen dezelfde bestelling worden gratis bij u afgeleverd. De verf en de inhoud wordt goed verpakt.

Als u de bestelling niet binnen de indicatieve levertijd ontvangen heeft, kunt u het beste nog één werkdag wachten. Heeft u uw bestelling daarna nog steeds niet ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

Een bestelling met een totaalbedrag boven € 50,00 wordt gratis in Nederland en België bezorgd. Voor een bestelling onder € 50,00 rekenen wij € 2,49 per bestelling ongeacht aantal pakketten of gewicht. U betaalt dus nooit meer dan € 2,49.

Uw order wordt zorgvuldig verpakt in stevige kartonnen dozen. Alle blikken en emmers worden op een speciale manier verpakt en kunnen tegen een stootje. Bij grotere orders kan het voorkomen dat u meerdere pakketten aangeboden krijgt.

Bekijk hier onze uitgebreide pagina over verf afhalen.

Ja, wij leveren standaard ook in België. Klik hier voor meer informatie
 

 

Wij leveren zeer voordelig en snel naar België, bekijk onze pagina over verf bestellen en laten bezorgen in België

Betalen en prijzen

Alle prijzen staan standaard op inclusief 21% BTW. Wilt u prijzen bekijken en/ of bestellen zonder BTW? Volg dan deze simpele stappen: 

 • Maak eerst een account aan
 • Kies voor "Zakelijk account" 
 • Zet knop op "Toon prijzen excl. BTW" 

Alle prijzen staan standaard op inclusief 21% BTW. Wilt u prijzen bekijken en/ of bestellen zonder BTW? Volg dan deze simpele stappen: 

 • Maak eerst een account aan
 • Kies voor "Zakelijk account" 
 • Zet knop op "Toon prijzen excl. BTW" 
Bekijk de uitgebreide pagina over "op factuur kopen".
Bekijk de uitgebreide pagina over verf bestellen en betalen. Bedrijven uit de regio kunnen na registratie ook op factuur kopen.

Buckaroo Payments is een gespecialiseerd bedrijf dat voor Budgetverf.nl de online-betalingen veilig en correct begeleid. Bekijk de website voor meer informatie
Bekijk hier de uitgebreide pagina over Ideal.

 

Account / klantgegevens/ bestelverleden

Als u een account heeft aangemaakt kunt u een overzicht zien in Mijn Budgetverf.nl bovenaan de homepage. Heeft u besteld zonder account dan is het niet mogelijk.
Budgetverf.nl is lid van de Thuiswinkel.org en onderschrijft de gedragsregels van deze organisatie. Tevens biedt Budgetverf.nl u de extra zekerheid van het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Een garantie voor de beste kwaliteit artikelen en een goede service.
Bekijk hier meer informatie over Thuiswinkel Waarborg.

Budgetverf.nl zorgt ervoor dat uw gegevens veilig worden opgeslagen door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet, om uw gegevens te beschermen. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen, worden alle gegevens - inclusief naam en adres opgeslagen op een Secure Server. Zodoende zijn alle betaal en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem van budgetverf.nl. De huidige browsers ondersteunen SSL.
Bovenaan de website klikt u op "Mijn Budgetverf.nl" Hier kunt u de adresgegevens en e-mailadres, aanpassen en uw wachtwoord en nieuwsbrief wijzigen.
U kunt enkel uw gegevens wijzigen als uw al een account heeft bij Budgetverf.nl.
Kunt u niet inloggen? Neem dan contact op.

U kunt zicht inschrijven voor de nieuwsbrief via de homepage:

 • Op een p.c. met normaal scherm staat deze links op de homepage
 • Op kleine schermen zoals mobiel en tablet staat deze onderaan op de homepage
Budgetverf.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Uw persoonlijke gegevens zijn te bekijken en staan geregistreerd in uw account. We stellen uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming niet ter beschikking aan derden, met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van uw bestelling. We waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen.

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren.

Budgetverf.nl zorgt ervoor dat uw gegevens veilig worden opgeslagen door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet, om uw gegevens te beschermen. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen, worden alle gegevens - inclusief naam, adres opgeslagen op een Secure Server. Zodoende zijn alle betaal en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem van Budgetverf.nl. De huidige browsers ondersteunen SSL.
Voor meer informatie bekijk ons Privacy Statement.
 

Retouren

Alle producten kunt u binnen 30 dagen gratis na ontvangst retourneren met uitzondering van producten die speciaal voor u op kleur zijn gemengd.  Zijn hierover vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

U heeft na ontvangst 30 dagen de tijd om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. Na deze melding heeft u vervolgens nog 30 dagen om het product terug te sturen. Houdt u er rekening mee dat wij kosten in rekening kunnen brengen bij schade aan het product. 

Na het retourneren van de bestelling - of nadat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd - storten wij het aankoopbedrag inclusief eventuele leveringskosten door Budgetverf.nl in rekening gebracht zo snel mogelijk (doch uiterlijk binnen 3 dagen) terug op uw rekening. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor de klant.

Alle producten kunt u binnen 30 dagen gratis na ontvangst retourneren met uitzondering van producten die speciaal voor u op kleur zijn gemengd. U dient hiervoor ons retourformulier in te vullen en te versturen. 

Nadat uw retour(en) in goede staat zijn ontvangen - of nadat u heeft aangetoond deze
te hebben opgestuurd, storten wij het aankoopbedrag - inclusief eventuele leveringskosten door Budgetverf.nl in rekening gebracht - zo snel mogelijk (binnen 3 werkdagen) terug op uw rekening.

De producten van Budgetverf.nl

Als u verf kiest heeft u de mogelijkheid uit 4 opties:

1: wit, dit is standaard witte verf zonder enige mengpasta.
2: kleur naar keuze, dit zijn alle kleuren licht of donker.
3: lichte kleur naar keuze, dit zijn alle lichte kleuren zoals crème, licht geel, licht grijs.
4: donkere kleur naar keuze, dit zijn zware kleuren zoals bruin, grijs, rood, blauw.

Budgetverf.nl rekent geen kleurtoeslag of aparte kleurkosten. Voor meer informatie over verf bestellen raadpleeg onze uitgebreide bestelinformatie.
 
Onze producten worden vanuit de groothandel direct aan de consument en bedrijf verkocht. Wij verkopen geen overjarige producten of producten uit het buitenland. Elke verfmerk wordt op de allernieuwste mengmachine gemaakt.

Ja, wij geven garantie op versheid en conditie van de verven. Niet goed? Geld terug of een nieuwe bestelling. Voor meer vragen, neem gerust contact met ons op. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Over Budgetverf.nl

Budgetverf.nl is volledig lid van Thuiswinkel.org. Zo kunnen wij onze belofte aan u op zwart wit zetten. 

Bekijk meer informatie over Thuiswinkel Waarborg.

Budgetverf.nl kan de artikelen tot 40% goedkoper aanbieden om de volgende redenen:

-Budgetverf.nl heeft geen duur ingericht winkelpand in een centrum van een stad
-Budgetverf.nl koopt direct in bij de groothandel en verkoopt direct aan de consument
-Budgetverf.nl is geen dure franchise-onderneming
-Budgetverf.nl laat u zelf uw bestelling plaatsen, zonder hulp van duur personeel
-Budgetverf.nl heeft al jaren lang relaties met diverse groothandels en berekenen ook dat voordeel aan u door