De betaalwijze van uw bestelling bij Budgetverf.nl

U kunt bij Budgetverf.nl op diverse manieren uw bestelling betalen. Als u via de webwinkel betaalt, gaat dat via onze partner Buckaroo. (payment provider). Wij garanderen maximale veiligheid voor uw betaling en uw gegevens. (klik hier voor betalen vanuit België) 


Betalen met Ideal (gratis en snel)
De meest gebruikte, voordeligste en de snelste manier van betalen is Ideal. Bij deze gratis betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. De bestelling wordt direct in behandeling genomen.

Betalen met Paypal (€ 3,95 en snel)
Als u in het bezit bent van een Paypal account dan kunt u door het invoeren van uw e-mailadres en uw Paypal wachtwoord de betaling afronden. De bestelling wordt direct in behandeling genomen. 

Betalen met Creditcards (gratis en snel)
U kunt betalen met creditcards zoals Eurocard / Mastercard, Visa en Meastro. De bestelling wordt direct in behandeling genomen.

Betalen via AfterPay Particulier (€ 0,95 en snel)
Wanneer u kiest voor achteraf betalen via AfterPay wordt voorafgaand een creditcheck uitgevoerd op basis van de gegevens die u moet invoeren. Deze check wordt binnen 1 seconde uitgevoerd. Budgetverf.nl is niet verantwoordelijk voor deze check, voor vragen hierover kunt u het beste contact opnemen met AfterPay. Particulieren kunnen tot maximaal € 1.500,00 inclusief BTW bestellen en dit bedrag dient u binnen 14 dagen over te maken. 

Betalen via AfterPay Zakelijk (€ 0,95 en snel)
Wanneer u kiest voor achteraf betalen via AfterPay wordt voorafgaand een creditcheck uitgevoerd op basis van de gegevens die u moet invoeren. Deze check wordt binnen 1 seconde uitgevoerd. Budgetverf.nl is niet verantwoordelijk voor deze check, voor vragen hierover kunt u het beste contact opnemen met AfterPay Zakelijke klanten kunnen tot maximaal € 1.500,00 inclusief BTW bestellen en dit bedrag dient u binnen 30 dagen over te maken. 

Overboeking (gratis)
U kunt kiezen om te bestellen en te betalen wanneer het u uitkomt. U ontvangt dan van Buckaroo (onze Payment Provider) een e-mail met betaal verzoek. De bestelling wordt na uw betaling in behandeling genomen.

Betalen op onze bankrekening (gratis)
Als bovenstaande betaalwijzen niet zijn geslaagd dan kunt u de bestelling ook rechtstreeks op onze bankrekening overmaken: IBAN: NL26 RABO 0120 5110 29.
Vermeld dan altijd uw ordernummer bij de betaling. Na betaling ontvangen wij graag een melding via het contactformulier

Betalen met pin of contant geld (gratis en snel bij afhalen)
Als u kiest om uw bestelling zelf af te halen dan kunt u in onze verfwinkel pinnen (met pinpas en creditcard) of contant betalen. Wij adviseren u om met pin te betalen. Ook kleine bedragen kunt u gratis pinnen.

Betalen op factuur (gratis voor bedrijven)
Deze optie is enkel beschikbaar voor bedrijven die na controle en contact met onze accountmanager kunnen bestellen. Mocht u interesse hebben in een zakelijk account stuur dan een email met uw btw-nummer en een geldig uittreksel van de KVK (niet ouder dan 1 jaar) naar fabian@budgetverf.nl.

Wilt u meer weten over het betalen bij Budgetverf.nl? Kijk dan bij meest gestelde vragen of neem contact met ons op.