De betaalwijze van uw bestelling bij Budgetverf.nl

U kunt bij Budgetverf.nl op diverse manieren uw bestelling betalen. De betaling van uw bestelling is ook bepalend voor de levertijd. Als u via de webwinkel betaalt, gaat dat via een betaalbedrijf Buckaroo. (payment provider). Wij garanderen maximale veiligheid voor uw betaling en uw gegevens. (klik hier voor betalen vanuit België) 

Betalen met Ideal (gratis en snel)
De meest gebruikte, voordeligste en de snelste manier van betalen is Ideal. Bij deze gratis betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Deze betaling is voor zowel particulieren als bedrijven.
De bestelling wordt direct in behandeling genomen: voor de meeste artikelen geldt voor 15:00 besteld wordt nog dezelfde werkdag verstuurd. U kunt ook betalen met Ideal en kiezen om de bestelling af te halen in onze verfwinkel.
 
Betalen met Paypal (€ 3,95 en snel)
Als u in het bezit bent van een Paypal account dan kunt u door het invoeren van uw e-mailadres en uw Paypal wachtwoord de betaling afronden.
De bestelling wordt direct in behandeling genomen: voor de meeste artikelen geldt voor 15:00 besteld wordt nog dezelfde werkdag verstuurd. U kunt ook betalen met Paypal en kiezen om de bestelling af te halen in onze verfwinkel.

Vooruit betalen via uw bank (gratis)
U kunt kiezen om te bestellen en vooruit te betalen. U ontvangt dan van Buckaroo (payment provider) een e-mail met betaalinformatie. Hierdoor kunnen wij snel uw betaling volgen.
De bestelling wordt na betaling in behandeling genomen, houd u rekening met 2 tot 3 dagen levertijd als u betaalt via vooruit betalen.

Betalen met pin of contant geld (gratis en snel)
Als u kiest om uw bestelling zelf af te halen dan kunt u in onze verfwinkel pinnen of contant betalen. Wij adviseren u om met pin te betalen. Ook kleine bedragen kunt u gratis pinnen. (U kunt geen bestelling laten bezorgen en betalen met pin of contant). De bestelling wordt direct in behandeling genomen.

Betalen op onze bankrekening (gratis)
Als bovenstaande betaalwijzen niet zijn geslaagd dan kunt u de factuur ook rechtstreeks op onze bankrekening overmaken. Vermeld dan altijd uw ordernummer bij de betaling. Houd u rekening met 2 tot 3 dagen levertijd als u betaalt via vooruit betalen en stuur na betaling een e-mail naar sales@budgetverf.nl om het proces te versnellen.
Rabobank: 1205 110 29
IBAN: NL26 RABO 0120 5110 29

Betalen via Achteraf Betalen (Buckaroo/ € 2,50)
Deze betaaloptie is ontwikkeld door betaalbedrijf Buckaroo zelf in samenwerking met garantieverstrekker Focum Commerce. Wanneer u kiest voor achteraf betalen via Buckaroo Achteraf Betalen wordt voorafgaand een creditcheck uitgevoerd op basis van uw N.A.W en rekeninggegevens. Deze check wordt binnen 1 sec. uitgevoerd. Budgetverf.nl is niet verantwoordelijk voor deze check, voor vragen hierover neem dan contact op met Buckaroo

Wilt u meer weten over het betalen bij Budgetverf.nl? Kijk dan bij meest gestelde vragen of neem contact met ons op.