Het kiezen van kleuren voor uw buitenverf

De keuze van nieuwe kleuren voor uw buitenverf blijft een lastig onderdeel van het schilderen. Zo dient u rekening te houden met de omgeving van de woning, de kleur van uw gevelstenen, de kleur van de dakpannen en wellicht met kleuren buitenverf van uw buren. Om u hier zo goed mogelijk mee te assisteren hebben wij diverse hulpmiddelen op onze website staan.
 

Het bekijken en kiezen van kleuren voor uw buitenverf

Om het kiezen van de kleuren voor uw buitenverf makkelijker te maken, kunt u gebruik maken van de kleurenkiezer. Als de kleuren u bevallen, kunt u deze direct opslaan in “mijn kleuren”.
Wilt u direct bekijken of uw kleur leverbaar is? Kijk dan in onze kleurkiezer, Hierin staan bijna alle kleuren die wij voor u kunnen mengen.
 

Kleuren buitenverf op een kleurenwaaier

De kleuren die via uw p.c. scherm getoond worden kunnen licht afwijken van de werkelijkheid. Om de juiste indruk te krijgen van buitenverf kleuren kunt u daarom bij ons ook een kleurenwaaier lenen. Wij kunnen vrijwel direct alle kleurenwaaiers van Sikkens, Sigma en Wijzonol leveren.
 

De top 20 kleuren voor buitenverf

Om het kiezen van kleur voor uw woning een stuk eenvoudiger te maken hebben we de Budgetverf.nl top 20 kleurenwaaier ontwikkelt. Deze waaier biedt u direct inzicht in de 20 meest bestelde kleuren buitenverf. U kunt deze kleurenwaaier aanschaffen of van ons lenen.