Budgetverf Blog

Urban Taupe
Urban Taupe

Heb je nog veel witte muren in huis? Zonde! Wit is uiteraard een fijne basiskleur, maar het voegt ook weinig toe aan je interieur. Blogster en interieurstyliste Sabine paste Urban Taupe toe in haar woning en vertelt je er in dit blog alles over....

Buiten schilderen temperatuur
Buiten schilderen temperatuur

Het buitenschilder seizoen is weer aangebroken. Tijd om een strijdplan op te maken. Maar wat zijn nu de ideale weersomstandigheden om buiten te schilderen en waar dien je allemaal rekening mee te houden? Je leest het allemaal in dit blog samen met de beste tip van de verfspecialist.

Sikkens Rubbol XD High Gloss, dé tip van onze verfspecialist
Sikkens Rubbol XD High Gloss, dé tip van onze verfspecialist

Sikkens Rubbol XD High Gloss, het antwoord op de veel gestelde vraag: "Wat is de beste buitenlak?". Voor ons reden genoeg om jullie met een aantal weetjes over dit product te verrijken. Lees hier in welke kleuren je de Rubbol XD kan bestellen, waarom dit eigenlijk de beste verf is en de laatste aanbieding.

Zo haal je de lente in huis
Zo haal je de lente in huis

Aan het weer is het nog niet echt te merken, maar hij is eindelijk daar: de lente! Nu het zonnetje buiten nog niet schijnt, heb je des te meer reden om hem in huis te halen. Weg met alle donkere kleuren, schapenvachten en dikke kleden..

Kindvriendelijke verf
Kindvriendelijke verf

Welke verf is nu echt kindvriendelijk? Lees hier over gecertificeerde 'kindveilige' verf en een makkelijk stappenplan voor het schilderen van kindermeubels...

NIEUW! Sigma S2U Nova Traplak
NIEUW! Sigma S2U Nova Traplak

De trap schilderen is een lastige klus. Daarnaast blijkt het moeilijk om het juiste product te vinden voor de trap. Het liefst gebruiken we een krasvaste, niet vergelende,  goed reinigbare verf op de trap, die ook nog eens voorkomt dat je uitglijdt.

Heart Wood: Dé kleur van het jaar
Heart Wood: Dé kleur van het jaar

Het hoge woord is eruit: DE kleur van 2018 is Heart Wood! Een fantastische flexibele, warme kleur. We leven in een drukke, innovatieve en onvoorspelbare wereld. Juist daarom is het belangrijk om weer in contact te komen met de serene en kalmerende kleuren vanuit de natuur. Met deze “volwassen roze” kleur creëer je moeiteloos een warme en huiselijke sfeer. 

Hoe kan kleur de team performance verhogen?
Hoe kan kleur de team performance verhogen?

Kleur kan zorgen voor de juiste look & feel in een ruimte. Maar belangrijker voor de ondernemers onder ons: kleur kan zorgen voor een hogere werkproductiviteit! Kleur is van invloed op gemoedstoestand en dus indirect op prestaties. Dus kan jij (of één van je collega's) wel een extra zetje gebruiken, lees dan vooral even mee. 

Hoe verwijder ik roest?
Hoe verwijder ik roest?

Nooit meer roest? Wie wil dat nu niet! Bij verwaarlozing van bepaalde materialen ontstaat er roest. Roest,  één van de meest lastige ondergronden. We denken hierbij vaak direct aan het vervangen van het materiaal. Zoek niet verder, wij hebben de oplossing...

Knap je keuken op met een klein budget!
Knap je keuken op met een klein budget!

Je hebt net een nieuw huis gekocht, helemaal jouw smaak. Behalve…. Die keuken! Maar helaas, het geld is op. Geen nieuwe keuken dus. Maak je niet druk, met een ander kleurtje kun je deze keuken helemaal pimpen tot iets wat wel jouw smaak is.

Welke verf moet ik buiten gebruiken?
Welke verf moet ik buiten gebruiken?

Zoveel merken, zoveel soorten. Er wordt ons vaak gevraagd: wat is nu eigenlijk de beste verf voor buiten? Met alle merken op de markt blijkt het lastig door alle potten de verf nog te zien.. Geen zorgen, wij schieten te hulp!

Deuren verven?
Deuren verven?

Deuren verven lastig? Echt niet meer na dit stappenplan! Het verven van je deur lijkt een saai klusje, maar je kunt je interieur er echt een oppepper mee geven. Doe eens gek en kies een  uitgesproken kleur voor je kozijnen en deuren. Net even anders en meteen een eyecatcher voor in je huis!

Vergeling van verf
Vergeling van verf

Een vervelend probleem, maar vandaag los ik het voor eens en voor altijd op! Het is een veel voorkomende vraag: hoe komt het dat mijn verf vergeelt? Ik zal jullie niet vermoeien met alle technische informatie achter het waarom hiervan. Maar uiteraard wel een korte, bondige uitleg.

Muur verven
Muur verven

Het is één van de meest geschilderde oppervlaktes: de muur. Ga je voor rustig, druk, kleurrijk, of juist niet, het kan allemaal. Vandaag neem ik jullie mee in mijn inspiratie en voorzie ik jullie uiteraard van kort, maar krachtig stappenplan. Met deze 11 stappen heb jij geen schilder meer nodig!

Hoe verf ik een trap?
Hoe verf ik een trap?

De trap verven: kies voor slijtvaste verf en nog 9 tips van de verfspecialist om je trap te verven. Check ook hoeveel m2 een trap is, hoeveel verf je nodig hebt en wat de beste verf is.